BioBank AS

H685 CombiBreed collie langhåret

Bakgrunnsinformasjon

Denne kombinasjonspakken dekker flere viktige egenskaper. Pakken kan tas på dyr av alle aldre. Informasjon om de ulike testene er tilgjengelig gjennom linker ved DNA-testene.

En eller flere av DNA-testene i denne pakken utføres av vårt partnerlaboratorium. Vi vil gjerne påpeke at tester som utføres av partnerlaboratoriet også kan utføres av laboratoriet som har patent på testen. Hvis du ønsker at testene skal utføres gjennom patentlaboratoriet, kan du bestille testene separat.

Denne kombinasjonspakken inneholder følgende markører:
H367 IGS (Selektiv kobalamin-malabsorpsjon) 2
H421 Løshet i hofteskålen (hofteleddsdysplasi) 2
H629 MDR1 (partnerlab)
H673 Degenerativ myelopati, DM (partnerlab)
H705 Collie eye anomaly (CAE_CH, partnerlab)
H721 Neuronal ceroid lipofuscinosis (NCL) 5
H787 Fanget neutrofil syndrom (Trapped neutrophil syndrome, TNS)
H811 Hyperuricemi (HUU)
H919 Løshet i hofteskålen (hofteleddsdysplasi) 1

CombiBreed introdusere en ny strategi for å analysere flere genetiske markører. Nylige tekniske forbedringer har gjort det mulig å teste flere ulike genetiske markører i samme test.

Testspesifikk informasjon

-

Alder

Informasjon om de ulike testene finnes andre steder på nettsiden.

Svartid

Svartiden er avhengig av mange faktorer; for eksempel tiden det tar å få prøven til laboratoriet, testmetoden og om alle analysene kjøres på en lab eller må sendes videre til en partnerlab eller patenteier.

Svartiden på analyser hos våre laboratorier (VHL, VHP eller Certagen) er normalt 10 arbeidsdager etter ankomst av prøven. Svartiden på analyser som må sendes til partnerlaboratorier eller patenteiere er minst 20 arbeidsdager etter at vi mottar prøven. 20 dager er et estimat fordi tiden det tar å sende prøven til partnerlaboratorier, kan variere avhengig av postgangen i de forskjellige landene.

Vær oppmerksom
Noen ganger må prøven din kjøres flere ganger. Vi kaller dette en retest. I disse tilfellene vil selvfølgelig svartiden bli forlenget.

Lokalisasjon av sykdommen eller genetisk trekk

Informasjon om de ulike testene finnes andre steder på nettsiden.

Aktuelle raser

Denne DNA-testen er tilgjengelig for følgende raser: Korthåret Collie. Ytterligere informasjon er tilgjengelig under "vanlige stilte spørsmål" (FAQ).

Prøvemateriale

Testmateriale som kan benyttes: EDTA-blod, heparin-blod, svaberprøve, vevsprøve (biopsi) og sæd. Ta kontakt med Van Haeringen Laboratorium hvis du vil sende annet materiale enn det som er oppført.

Resultatet

Informasjon om de ulike testene finnes andre steder på nettsiden.

Arvegang

Informasjon om de ulike testene finnes andre steder på nettsiden.

Alvorlighetsgrad av sykdommen

Informasjon om de ulike testene finnes andre steder på nettsiden.

Kode H685

CombiBreed collie langhåret

kr 1.632,55 (Inkl. 25% MVA)
kr 1.306,04 (Ekskl. MVA)
Antall