BioBank AS

H638 Kombinasjonspakke pelsfarge og pelstype

Bakgrunnsinformasjon

Kombinasjonspakken "Pelsfarge og pelstype" dekker flere viktige egenskaper. Pakken kan tas på dyr av alle aldre. Informasjon om de ulike testene finnes på vår nettside. Denne kombinasjonspakken inneholder følgende markører:

H733 Pelsfarge B-lokus
H734 Pelsfarge E-lokus
H818 Pelsfarge Em-lokus
H819 Pelsfarge K-lokus
H820 Pelsfarge A-lokus
H821 Pelsfarge I-lokus
H847 Pelsfarge D-lokus forbedret (MLPH)

H326 Pelsfarge piebald
H353 Pelsfarge saddle tan vs svart-og-tan
H354 Pelsfarge panda white spotting
H765 Pelslengde
H848 Avvikende pels/furnishings
H921 Krøllete pels

Det er en liten sannsynlighet tilstede for at en eller to markører i testen ikke vil gi resultater. På grunn av de lave prisene på kombinasjonspakker kan vi ikke teste enkeltmarkører på nytt hvis de ikke gir resultat i en kombinasjonspakke.

Hvis en bestemt test er svært viktig for deg, anbefaler vi at du bestiller denne som en enkelttest i nettbutikken vår. Enkelt tester vil rutinemessig bli gjentatt uten kostnad, hvis nødvendig.

Testspesifikk informasjon

Van Haeringen Laboratorium B.V. (VHL) har introdusert en ny strategi for DNA-testing av flere genetiske markører. Nylig har det blitt mulig å analysere flere ulike genetiske markører i samme test.

Siden 2015 har to ulike merker blitt utviklet. CombiGen® henvender seg hovedsakelig til veterinærer, mens CombiBreed® retter seg først og fremst mot oppdrettere og/eller eiere.
Detaljert informasjon om pelsfarge og pelsvariasjon finner du på www.combibreed.com.

Alder

Informasjon om de ulike testene finnes andre steder på nettsiden.

Svartid

Svartiden er avhengig av mange faktorer; for eksempel tiden det tar å få prøven til laboratoriet, testmetoden og om alle analysene kjøres på en lab eller må sendes videre til en partnerlab eller patenteier.

Svartiden på analyser hos våre laboratorier (VHL, VHP eller Certagen) er normalt 10 arbeidsdager etter ankomst av prøven. Svartiden på analyser som må sendes til partnerlaboratorier eller patenteiere er minst 20 arbeidsdager etter at vi mottar prøven. 20 dager er et estimat fordi tiden det tar å sende prøven til partnerlaboratorier, kan variere avhengig av postgangen i de forskjellige landene.

Vær oppmerksom
Noen ganger må prøven din kjøres flere ganger. Vi kaller dette en retest. I disse tilfellene vil selvfølgelig svartiden bli forlenget.

Lokalisasjon av sykdommen eller genetisk trekk

Informasjon om de ulike testene finnes andre steder på nettsiden.

Aktuelle raser

Prøver fra alle raser er tillatt for denne testen.

Prøvemateriale

Testmateriale som kan benyttes: EDTA-blod, heparin-blod, svaberprøve, sæd, hår og vevsprøve (biopsi). Van Haeringen Laboratorium hvis du vil sende annet materiale enn det som er oppført.

Resultatet

Informasjon om de ulike testene finnes andre steder på nettsiden.

Arvegang

Informasjon om de ulike testene finnes andre steder på nettsiden.

Alvorlighetsgrad av sykdommen

Informasjon om de ulike testene finnes andre steder på nettsiden.

Kode H638

Kombinasjonspakke pelsfarge og pelstype

kr 1.178,08 (Inkl. 25% MVA)
kr 942,46 (Ekskl. MVA)
Antall