BioBank AS

H403 CombiBreed Hvit Sveitsisk Gjeterhund

Bakgrunnsinformasjon

Denne kombinasjonspakken inneholder tester som dekker flere viktige egenskaper. Pakken kan benyttes for dyr i alle aldre. Informasjon om de ulike testene er tilgjengelig gjennom lenkene for hver enkelt DNA-test under.

En eller flere av DNA-testene i denne pakken utføres av vårt partnerlaboratorium. Vi vil gjerne påpeke at tester som utføres av partnerlaboratoriet også kan utføres av laboratoriet som har patent på testen. Hvis du ønsker at testene skal utføres gjennom patentlaboratoriet, kan du bestille testene separat.

The Combination Package contains the following markers:
H354 Pelsfarge panda white spotting
H421 Løshet i hofteskålen (hofteleddsdysplasi) 2
H484 CLAD, type III
H489 Dermatofibrose
H491 Hemofili A (faktor VIII) (partnerlaboratorium)
H629 MDR1 (partnerlab)
H673 Degenerativ myelopati, DM (partnerlab)
H746 Malign hypertermi
H748 Mukopolysakkaridose type VII
H847 Pelsfarge D-lokus forbedret (MLPH)
H872 Hypofysær dvergvekst
H919 Løshet i hofteskålen (hofteleddsdysplasi) 1

Dr. van Haeringen Laboratorium B.V. (VHL), introduces a different strategy for DNA tests for several genetic markers. Det er nylige tekniske forbedringer som har gjort det mulig å analysere flere ulike genetiske markører i en og samme test.

Testspesifikk informasjon

-

Alder

Informasjon om de ulike testene finnes andre steder på nettsiden.

Svartid

Svartiden er avhengig av mange faktorer, for eksempel tiden det tar å få prøven til laboratoriet, testmetoden og om alle analysene kjøres på en lab eller må sendes videre til en partnerlab eller patenteier.

Svartiden på analyser hos våre laboratorier (VHL, VHP eller Certagen) er normalt 10 arbeidsdager etter ankomst av prøven. Svartiden på analyser som må sendes til partnerlaboratorier eller patenteiere er minst 20 arbeidsdager etter at vi mottar prøven. 20 dager er et estimat fordi tiden det tar å sende prøven til partnerlaboratorier kan variere avhengig av postgangen i de forskjellige landene.

Vær oppmerksom
Noen ganger må prøven din kjøres flere ganger. Vi kaller dette en retest. I disse tilfellene vil selvfølgelig svartiden bli forlenget.

Lokalisasjon av sykdommen eller genetisk trekk

Informasjon om de ulike testene finnes andre steder på nettsiden.

Aktuelle raser

Denne DNA-testen er tilgjengelig for følgende raser: Hvit gjeterhund. Ytterligere informasjon er tilgjengelig under "ofte stilte spørsmål" (FAQ).

Prøvemateriale

Testmateriale som kan benyttes: EDTA-blod, heparin-blod, vevsprøve (biopsi), sæd og svaberprøve. Please contact Dr. Van Haeringen Laboratorium if you wish to submit other material as listed.

Resultatet

Informasjon om de ulike testene finnes andre steder på nettsiden.

Arvegang

Informasjon om de ulike testene finnes andre steder på nettsiden.

Alvorlighetsgrad av sykdommen

Informasjon om de ulike testene finnes andre steder på nettsiden.

Kode H403

CombiBreed Hvit Sveitsisk Gjeterhund

kr 1.632,55 (Inkl. 25% MVA)
kr 1.306,04 (Ekskl. MVA)
Antall