BioBank AS

H322 CombiBreed golden retriever

Bakgrunnsinformasjon

Denne kombinasjonspakken inneholder tester som dekker flere viktige egenskaper. Pakken kan benyttes for dyr i alle aldre. Informasjon om de ulike testene er tilgjengelig gjennom lenkene for hver enkelt DNA-test under.

En eller flere av DNA-testene i denne pakken utføres av vårt partnerlaboratorium. Vi vil gjerne påpeke at tester som utføres av partnerlaboratoriet også kan utføres av laboratoriet som har patent på testen. Hvis du ønsker at testene skal utføres gjennom patentlaboratoriet, kan du bestille testene separat.

Kombinasjonspakken inneholder følgende markører:
H380 Neuronal ceroid lipofuscinose (NCL) 5 GR
H381 Osteogenesis imperfecta 3
H421 Løshet i hofteskålen (hofteleddsdysplasi) 2
H473 GR_PRA2
H497 Epidermolysis bullosa, dystrofisk (RDEB)
H673 Degenerativ myelopati, DM
H704 prcd PRA
H747 Duchennes muskeldystrofi (GRMD)
H868 GR_PRA1
H873 Iktyose (Ichthyosis) 2
H919 Løshet i hofteskålen (hofteleddsdysplasi) 1

CombiBreed introduserer en ny strategi for DNA-testing av flere genetiske markører. Det er nylige tekniske forbedringer som har gjort det mulig å analysere flere ulike genetiske markører i en og samme test.

Testspesifikk informasjon

-

Alder

Informasjon om de ulike testene finnes andre steder på nettsiden.

Svartid

Svartiden er avhengig av mange faktorer, for eksempel tiden det tar å få prøven til laboratoriet, testmetoden og om alle analysene kjøres på en lab eller må sendes videre til en partnerlab eller patenteier.

Svartiden på analyser hos våre laboratorier (VHL, VHP eller Certagen) er normalt 10 arbeidsdager etter ankomst av prøven. Svartiden på analyser som må sendes til partnerlaboratorier eller patenteiere er minst 20 arbeidsdager etter at vi mottar prøven. 20 dager er et estimat fordi tiden det tar å sende prøven til partnerlaboratorier kan variere avhengig av postgangen i de forskjellige landene.

Vær oppmerksom
Noen ganger må prøven din kjøres flere ganger. Vi kaller dette en retest. I disse tilfellene vil selvfølgelig svartiden bli forlenget.

Lokalisasjon av sykdommen eller trekk

Informasjon om de ulike testene finnes andre steder på nettsiden.

Aktuelle raser

Denne DNA-testen er tilgjengelig for følgende raser: Golden retriever. Ytterligere informasjon er tilgjengelig under "ofte stilte spørsmål" (FAQ).

Prøvemateriale

Testmateriale som kan benyttes: EDTA-blod, heparin-blod, vevsprøve (biopsi), svaberprøve og sæd. Ta kontakt med Van Haeringen Laboratorium hvis du vil sende annet materiale enn det som er oppført.

Resultatet

Informasjon om de ulike testene finnes andre steder på nettsiden.

Arvegang

Informasjon om de ulike testene finnes andre steder på nettsiden.

Alvorlighetsgrad av sykdommen

Informasjon om de ulike testene finnes andre steder på nettsiden.

Kode H322

CombiBreed golden retriever

kr 1.684,99 (Inkl. 25% MVA)
kr 1.347,99 (Ekskl. MVA)
Antall